Berikningstivoli

Berikning

Nöjesfältet slår upp dörrarna – välkommen in i berikningens värld

Vill du förgylla din hunds liv? Är du nyfiken på hur du kan få in berikningen i vardagen? Älskar din hund att uppleva saker? Då är du välkommen till mitt berikningstivoli!

Det blir en dag fylld med olika varianter av berikning. Tivolit består av flera attraktioner, alla med hundens behov i fokus. Du och din hund får prova er fram för att se vad som är roligast och kittlas mest i magen. Därigenom kommer du få en tydligare bild av vad din hund gillar och behöver samtidigt som du får inspiration till hur du kan berika din hund.

Vad är berikning?

Berikning innebär att vi låter hunden få utlopp för naturliga beteenden. Det handlar om allt från födobeteenden till jaktbeteenden. Får hunden inte dessa behov tillgodosedda kan det leda till så kallade “problembeteenden”, beteenden som många gånger anses problematiska och oönskade i människans värld.

Genom rätt kunskap och verktyg kan du tillgodose de behov som din hund har, vilket i det långa loppet leder till en allt mer nöjd hund. Mer om detta kommer du få lära dig under ditt besök på berikningstivolit.

Hur fungerar det?

Ta chansen att prova på berikning genom att boka ett åkpass via formuläret nedan. Flera olika praktiska stationer är utplacerade på området. De olika stationerna fokuserar till olika typer av berikning, du och din hund får utforska dem i er egen takt och hitta era favoriter. Under dagen kommer du få prova att ge hunden en smakbricka, låta hunden leka med såpbubblor med bacon, undersöka ull och mycket mer. När du bokar ditt åkpass får du tillgång till en introduktionsföreläsning där du får all information du behöver inför berikningstivolit. I övrigt behöver du inga förkunskaper.

Berikningstivolit är öppet lördagen den 24 februari i två omgångar. Ditt åkpass gäller enbart datumet och tiden du väljer i din anmälan. Max 4 hundar per åkpass. Åkpasset gäller enbart en hund, vill du komma med fler hundar får du köpa fler åkpass. Min rekommendation är att du bokar in hundarna vid olika tider för att du ska hinna gå igenom hela tivolit med respektive hund.

Har du en hund som har svårt för kursmiljö i form av andra hundar och människor? Kontakta mig innan du bokar ett åkpass så hittar vi en lösning som passar bra för dig och din hund.

Detaljer

Åkpass 1, 11:00 – 12:30 – 4 Platser kvar
Åkpass 2, 13:00 – 14:30 – 4 Platser kvar
Sista anmälningsdag
: 22 februari

Anmälan

Villkor

info@hundflax.se

0704 - 82 52 45

Instagram

Facebook