Kurser

En hundkurs ger dig ny och utvidgad kunskap samtidigt som det är en rolig aktivitet att göra tillsammans med din hund och är nyttig miljöträning. Du kan enkelt välja en kurs som passar din hund och dina önskemål. Har du några frågor gällande någon kurs eller önskar hjälp att hitta rätt kurs för dig och din hund är du välkommen att kontakta mig.

Är du intresserad av att gå en kurs men känner att kursmiljön inte passar dig och din hund, eller kanske finns det ingen kurs som passar in i ditt schema. Då finns det möjlighet att boka en privatkurs, där du och din hund är ensamma kursdeltagare. Det passar även perfekt för dig som önskar mer ensam träning.

Aktuella kurtstarter

Just nu finns det inga aktuella kursstarter. Fler kurser kommer inom kort. Följ Hundflax på Facebook och Instagram för att få information om nya kursstarter. Vill du bli informerad när nya kursstarter läggs ut? Skicka ett mejl till info@hundflax.se och ange vilken kurs du är intresserad av så meddelar jag dig via mejl när nya kurser ligger ute. Vill du ha hjälp med träningen direkt passar privatträning eller privatkurs perfekt.

Privatkurs

Det här är ett passande alternativ om du vill gå en kurs med din hund men inte känner att kursmiljön passar er eller inte hittar en passande kurs som matchar ditt schema.

Här utgår vi från en redan färdig kursplan, kursplanen är detsamma som om du hade bokat en vanlig kurs. Givetvis finns det här större möjlighet att anpassa kursen utifrån ditt önskemål. De kurser som går att boka som privatkurs är valpkurs, unghundskurs, vardagslydnadskurs och boosta självförtroendet. Kursen kan hållas på min kursplan eller hemma hos dig (då tillkommer milersättning, 30:-/mil inkl. moms räknat från Viskafors).

Pris:
Valpkurs, unghundskurs & vardagslydnadskurs – 5 tillfällen á 75 min – varje/varannan vecka – 3000:- inkl. moms
Boosta självförtroendet – 4 tillfällen á 75 min – varannan vecka – 3000:- inkl. moms

Boka privatkurs

Villkor

info@hundflax.se

0704 - 82 52 45

Instagram

Facebook