Privatträning & privatkurs

Hittar du ingen kurs som matchar ditt schema? Eller kanske önskar du mer träningstid enskilt där du har instruktörens fulla fokus? Känner du att kursmiljön inte passar dig och din hund? Då är privatträning eller privatkurs det perfekta alternativet för dig och din hund. Två olika tjänster där du får professionell hjälp inom hundträning. Båda alternativen ger dig möjlighet till enskild träning men det är olika upplägg. Läs mer om respektive tjänst nedan.

Privatträning

Privatträning passar dig som har ett specifikt område som du vill träna lite extra på. Det passar även om du önskar något enstaka träningstillfälle.

Träningen kan handla om allt från trickträning till hur du ska bemästra inkallningen. Oavsett vad just du och din hund behöver hjälp med finns det hjälp att få, jag ser till att individanpassa träningen så att ni ska få hjälpen ni är i behov av. Jag finns här för att hjälpa er på vägen till era mål.

Hur går det till?

Privatträning bokas genom bokningsformuläret nedan. Berätta vad du vill ha hjälp med, gärna så detaljerat som möjligt. Desto mer ingående information jag får från dig, desto bättre kommer jag kunna hjälpa dig och din hund. Därefter återkommer jag till dig och vi kommer tillsammans fram till en plan för träningen. Plats för privatträningen är hos mig i Viskafors, jag gör även hembesök.

Om du är osäker på om privatträning är rätt för dig och din hund är du varmt välkommen att kontakta mig, så hittar vi det bästa alternativet för er.

Pris: 650:-/h (inkl. moms) JUST NU 500:-/h
Milersättning (vid hembesök utanför Viskafors): 30:-/mil inkl. moms

OBS! Vad gäller hundar som har problem med stress, aggressivitet eller andra beteendeproblem rekommenderar jag att du tar kontakt med en beteendeutredare/hundpsykolog.

Boka privatträning

Villkor

Privatkurs

Det här är ett passande alternativ om du vill gå en kurs med din hund men inte känner att kursmiljön passar er eller inte hittar en passande kurs som matchar ditt schema.

Här utgår vi från en redan färdig kursplan, kursplanen är detsamma som om du hade bokat en vanlig kurs. Givetvis finns det här större möjlighet att anpassa kursen utifrån ditt önskemål. De kurser som går att boka som privatkurs är valpkurs, unghundskurs, vardagslydnadskurs och boosta självförtroendet. Kursen kan hållas på min kursplan eller hemma hos dig (då tillkommer milersättning, 30:-/mil inkl. moms räknat från Viskafors).

Pris:
Valpkurs, unghundskurs & vardagslydnadskurs – 5 tillfällen á 75 min – varje/varannan vecka – 3000:- inkl. moms
Boosta självförtroendet – 4 tillfällen á 75 min – varannan vecka – 3000:- inkl. moms

Boka privatkurs

Villkor

info@hundflax.se

0704 - 82 52 45

Instagram

Facebook