Privatträning

Matchar ingen kurs med ditt schema? Önskar du mer träningstid enskilt? Har du ett specifikt område du skulle vilja träna lite extra på? Privatträning är då ett bra alternativ. Det kan handla om allt från hur du effektivt ska lära in ett trick eller hur du ska bemästra inkallningen. Jag finns här för att hjälpa dig på vägen till ditt mål.

Min privatträning fokuserar främst till träningsmetoder, praktiska övningar och annat träningsrelaterat. Oavsett vad just du och din hund behöver hjälp finns det hjälp att få, jag ser till att individanpassa arbetet så att ni ska få hjälpen ni är i behov av.

Privatträning är också ett utmärkt alternativ för hundar som har svårt för mycket människor och hundar och därmed har svårt för att gå på kurs. Privatträningen utformas för att hunden ska klara av träningen på bästa möjliga sätt.

Privatträning bokas genom bokningsformuläret nedan.
Berätta vad du vill ha hjälp med, gärna så detaljerat som möjligt. Desto mer ingående information jag får från dig, desto bättre kommer jag kunna hjälpa dig och din hund. Om du är osäker på om privatträning är rätt för dig och din hund är du varmt välkommen att kontakta mig, så hittar vi det bästa alternativet för er.

Pris: 650:-/h (inkl. moms)
Milersättning (vid hembesök utanför Viskafors): 30:-/mil inkl. moms

OBS! Vad gäller hundar som har problem med stress, rädslor, aggressivitet eller liknande problem rekommenderar jag att du tar kontakt med en beteendeutredare/hundpsykolog.

Boka privatträning

Villkor

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook