Privatträning

Hittar du ingen kurs som matchar ditt schema eller passar inte kursmiljön dig och din hund? Eller kanske önskar du mer träningstid enskilt där du har instruktörens fulla fokus? Då är privatträning det perfekta alternativet för er. Privatträning passar dig som har ett specifikt område som du vill träna lite extra på. Det passar även om du önskar något enstaka träningstillfälle.

Träningen kan handla om allt från trickträning till hur du ska bemästra inkallningen. Oavsett vad just du och din hund behöver hjälp med finns det hjälp att få, jag ser till att individanpassa träningen så att ni ska få hjälpen ni är i behov av. Jag finns här för att hjälpa er på vägen till era mål.

Hur går det till?

Privatträning bokas genom bokningsformuläret nedan. Berätta vad du vill ha hjälp med, gärna så detaljerat som möjligt. Desto mer ingående information jag får från dig, desto bättre kommer jag kunna hjälpa dig och din hund. Därefter återkommer jag till dig och vi kommer tillsammans fram till en plan för träningen. Plats för privatträningen är hos mig i Viskafors, jag gör även hembesök.

Om du är osäker på om privatträning är rätt för dig och din hund är du varmt välkommen att kontakta mig, så hittar vi det bästa alternativet för er.

Pris: 650:-/h (inkl. moms)
Milersättning (vid hembesök utanför Viskafors): 30:-/mil inkl. moms

OBS! Vad gäller hundar som har problem med stress, aggressivitet eller andra beteendeproblem rekommenderar jag att du tar kontakt med en beteendeutredare/hundpsykolog.

Boka privatträning

Villkor

info@hundflax.se

0704 - 82 52 45

Instagram

Facebook