Trickutmaningen

En onlineutmaning med hund

Information

Detaljer

Trickutmaningen är en onlineutmaning för dig som vill lära din hund nya tricks. Under en månad får du och din hund ny inspiration till både roliga och funktionella tricks.

Att träna tricks är en rolig och utmanande aktivering som passar alla hundar, oavsett ålder och ras. Din hund får tänka och använda sin mentala förmåga samtidigt som kroppskontrollen ökar. Du och din hund får även ett närmare samarbete som gynnar er relation och det vardagliga livet.

Hur går det till?

I en sluten facebookgrupp får du instruktionsvideos och steg-för-steg-listor på hur du tränar in olika tricks. Du kommer få ta del av instruktionsvideos för tricks så som buga, viska och spela död. Nivån på tricken kommer variera, du väljer själv vilka tricks du vill träna in utifrån er kunskapsnivå. Dessutom får du tips på hur du kan effektivisera trickträningen, dessa tips gör även annan hundträning mer effektiv.

Du kommer få tillgång till instruktionsvideos till 18 trick, klarar du minst 10 och redovisar din träning av tricket får du en rosett hemskickad.

Hur anmäler jag mig?

Swisha 275:- till 123 697 40 83, skriv “Trickutmaning” som meddelande. Ansök sedan om medlemskap i facebookgruppen, du kommer till gruppen via länken nedan.

Onlineutmaning trickutmaning hund

Sagt om trickutmaningen

Tycker att trickutmaningen har varit jätterolig. Relationen mellan mig och min hund har stärkts och vi har haft så roligt utan några krav eller prestige. Just att utmaningen har varit online har också underlättat för Freja som har det lite jobbigt med andra hundar. Vi har haft en superrolig månad och jag hade gärna gjort om trickutmaningen flera gånger om!

Jättebra instruktionsvideos och superbra feedback och träningstips. Jättesympatisk instruktör med sötaste medhjälparen.

Tyckte detta var rolig vardagsaktivering för både mig och hund och gav inspiration till lite extra träning varje dag. Kommer fortsätta träna och hoppas materialet ligger kvar åtkomligt för fortsatt träning.

Iana och jag har tyckt att detta har varit ett roligt komplement i träningen hemma! Tricken vi lärde oss i början sitter riktigt bra nu så nu ska vi fortsätta och försöka lära oss alla tricken.

En rolig utmaning, perfekt för att göra något kul tillsammans. Min Bibbi älskade våra träningsstunder! Mycket fina instruktioner på hur trixen kan tränas in.

Jätterolig utmaning! Bra och tydliga instruktioner och bra blandning när det kommer till svårighetsgraderna av tricken. Jätteskönt att man kunde göra tricken i sin egna takt.

Bra upplägg med egna inlägg med instruktioner för varje trick, bra pris, bra feedback och vägledning.

Tack för hjälpen med att skapa ett fint band mellan mig och min nya familjemedlem.

Jag är jättenöjd! Även om jag och Ebba inte gjorde alla trick (tiden är knapp när man har bebis hemma) så hade vi väldigt kul och kunde välja ut tricks på en lagom nivå för oss. Väldigt bra videos och skriftliga instruktioner som är lätta för både hund och människa att förstå!

info@hundflax.se

0704 - 82 52 45

Instagram

Facebook