Unghundskurs i Viskafors, Borås

Hundflax vänder sig till dig som är intresserad av att gå en unghundskurs i Viskafors, strax utanför Borås. En unghundskurs passar dig som har en unghund och som önskar lära sig mer om denna fas eller enbart vill lära dig mer om att träna hund. Vare sig du vill gå kurs för första gången eller vill bygga på kunskaperna du fick med dig på valpkursen kommer denna kurs passa dig perfekt. Att gå en hundkurs kan vara givande för dig som hundägare, din hund och er tillsammans. Det ger dig kunskap och praktiska övningar. Många gånger är det dessutom en rolig aktivitet för dig och din hund.

Varför unghundskurs?

Valpen har blivit unghund, ni har nu en både spännande och krävande period framför er. Mycket händer i hundens kropp och liv. Den här kursen kommer ge dig verktyg för hur du kan hantera och träna med din unghund. Det kan nämligen i vissa fall vara utmanande,

Under unghundsperioden kan hunden liknas vid en tonåring. Hormoner, dofter och andra störningar spelar en stor roll i hundens liv. Sådant som valpen kunde kan nu kännas som bortblåst. Under den här perioden är det viktigt att komma ihåg att det är en naturlig del i hundens utveckling och en stor portion tålamod krävs. Alla hundar reagerar och agerar olika under denna period, därför kommer även unghundsperioden se olika ut för alla.

Denna kurs passar dig som vill ha en hjälpande hand och få bättre förståelse för din unghund och unghundsperioden såväl som dig som vill hitta på något roligt och fortsätta med träningen tillsammans med din unghund.

Följ gärna företaget för att få information när nya kurser släpps på Facebook och Instagram.

Unghundskurs Viskafors Borås

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook

Instagram

Unghundskurs Viskafors Borås