Valpkurs i Viskafors, Borås

Hos Hundflax kan du gå en valpkurs i Viskafors, strax utanför Borås. Att gå en valpkurs kan vara givande för dig som hundägare, din valp och er tillsammans. Det ger dig kunskap och praktiska övningar. Många gånger är det dessutom en rolig aktivitet för dig och din hund. Eftersom kunskap är en färskvara, behöver man underhålla och uppdatera den för att hålla den fräsch. Så även om du har haft hund tidigare i ditt liv kan det vara givande för dig att gå en valpkurs.

Varmt välkommen på valpkurs med din valp!

Varför valpkurs?

Har du nyligen fått hem din valp? Förhoppningsvis är du förväntansfull och spänd inför ert kommande liv tillsammans. Kanske känner du dig överväldigad och undrar hur du ska agera i olika situationer du möter under valptiden. Då passar det perfekt att gå en valpkurs!

Genom den här kursen kommer du få grundläggande kunskaper kring hur det är att ha och träna hund. Dessutom kommer du få närmare information om valptiden och vad du kan behöva tänka på under denna period samt hur ni kan bygga er relation tillsammans.

Kursen passar både dig som förstagångsägare och den mer erfarna hundägaren. Att gå en valpkurs är en god erfarenhet för alla valpar och valpägare.

Under kursens gång kommer vi beröra ämnen såsom miljöträning, socialisering, förväntan och lek. Allt sker utifrån valpens förutsättningar och vi arbetar med belöningsbaserade metoder.

Vänta inte med att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar om mina hundkurser. Ifall du inte känner att en kurs är det rätta för er finns även privatträning tillgängligt. Följ gärna Hundflax på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad när nya kursstarter läggs ut.

Valpkurs Viskafors Borås

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook

Instagram

Valpkurs Viskafors Borås