Vardagslydnadskurs i Viskafors, Borås

Här hos Hundflax kan du gå en vardagslydnadskurs i Viskafors, strax utanför Borås. Vardagslydnadskursen passar dig som vill komma igång med träningen med din hund eller önskar vidareutveckla kunskaperna du fått med dig från en tidigare kurs. Att gå en hundkurs kan vara givande för dig som hundägare, din hund och er tillsammans. Det ger dig kunskap och praktiska övningar. Många gånger är det dessutom en rolig aktivitet för dig och din hund.

Varmt välkommen på vardagslydnadskurs med din hund!

Varför vardagslydnadskurs?

Trots att man inte har tävlingsambitioner med sin hund finns det saker man kan behöva träna på för att få vardagen att gå ihop. Det kan handla om att få till inkallningen eller hitta rätt strategier för att få harmoniska promenader tillsammans. Alla har olika mål när det kommer till hundträning. Oavsett vad du har för mål i träningen är min förhoppning att tack vare mina kunskaper kunna hjälpa dig på vägen dit.

Den här kursen passar dig som skulle vilja ha lite tips och tricks kring vardagslydnad, alltså sådan träning som förenklar träningen. Det är en grundläggande kurs bestående av teori och praktiska övningar. Vi kommer beröra områden som kan uppstå i vardagen för dig och din hund. Du kommer under kursens gång få kunskaper kring varför huden agerar och beter sig som den gör samt hur du kan förhålla dig till detta.

Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar om mina hundkurser. Ifall du inte känner att en kurs är det rätta för dig och din hund finns även privatträning tillgängligt. Följ gärna Hundflax på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad när nya kursstarter läggs ut.

Vardagslydnadskurs Viskafors Borås

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook

Instagram

Vardagslydnadskurs Viskafors Borås