Hundkurser i Viskafors, Borås

Hundflax är ett företag som erbjuder hundkurser i Viskafors, strax utanför Borås. Att gå en hundkurs kan vara givande för dig som hundägare, din hund och er tillsammans. Det ger dig kunskap och praktiska övningar. Många gånger är det dessutom en rolig aktivitet för dig och din hund. Eftersom kunskap är en färskvara, behöver man underhålla och uppdatera den för att hålla den fräsch. Så även om du har haft hund tidigare i ditt liv kan det vara givande för dig att gå en hundkurs. Utöver mina hundkurser finner du även privatträning och aktiviteter i mitt utbud.

Hundkurs Viskafors Borås

Hundkurser

I dagsläget finns det flera olika typer av kurser i mitt kursutbud, däribland valpkurs och vardagslydnadskurs. Vilken kurs du ska välja beror på din hunds ålder samt vad ni har för behov och önskemål.

Behöver du hjälp med att hitta vilken kurs som passar bäst för dig och din hund är du varmt välkommen att ta kontakt med mig. Kontakta mig även om du har några frågor eller funderingar om mina hundkurser. Ifall du inte känner att en kurs är det rätta för er finns även privatträning tillgängligt.

Om företaget

Under våren 2022 grundades Hundflax av mig, Maja Kos, och har sedan dess varit aktivt inom hundbranschen. Jag är certifierad hundinstruktör via Sommenbygdens Folkhögskola. Genom min utbildning fick jag gedigen och omfattande kunskap samt erfarenhet som jag idag använder i min roll som instruktör. Med mitt arbete vill jag sprida kunskap och underlätta för hundar och hundägare.

Följ gärna företaget på Facebook och Instagram.

Hundkurser Viskafors Borås

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook

Instagram

Hundkurser Viskafors Borås