Hundkurser i Viskafors, Borås

Hundflax är ett företag som erbjuder hundkurser i Viskafors, strax utanför Borås. Jag håller valpkurser, unghundskurser och vardagslydnadskurs. Att gå en hundkurs kan vara givande för dig som hundägare, din hund och er tillsammans. Det ger dig kunskap och praktiska övningar. Många gånger är det dessutom en rolig aktivitet för dig och din hund. Eftersom kunskap är en färskvara, behöver man underhålla och uppdatera den för att hålla den fräsch. Så även om du har haft hund tidigare i ditt liv kan det vara givande för dig att gå en hundkurs. Utöver mina hundkurser finner du även privatträning och aktiviteter i mitt utbud.

Hundkurser

I dagsläget finns det flera olika typer av kurser i mitt kursutbud, däribland valpkurs, unghundskurs och vardagslydnadskurs. Vilken kurs du ska välja beror på din hunds ålder samt vad ni har för behov och önskemål.

Behöver du hjälp med att hitta vilken kurs som passar bäst för dig och din hund är du varmt välkommen att ta kontakt med mig. Kontakta mig även om du har några frågor eller funderingar om mina hundkurser. Ifall du inte känner att en kurs är det rätta för er finns även privatträning tillgängligt.

Hundkurs Viskafors Borås

Valpkurs

Valpkursen passar dig med en valp i åldern 12 veckor till 6 månader. Kursen är utformad efter det som händer under valpperioden och det jag tycker är viktigt att börja träna på tidigt i hundens liv. Få med dig de värdefulla verktyg inför livet med hund.

Unghundskurs

Unghundskursen passar när din valp blivit 6 månader eller äldre. Då unghundsperioden varar tills hunden är mellan 2,5-3 år är det kan du gå den här kursen när som helst under den här tiden. Här får du verktyg som underlättar den många gånger utmanande unghundsperioden.

Vardagslydnadskurs

Vardagslydnadskursen tar upp grunder som får dig att lyckas med vardagsträningen. Du kan gå kursen från det att din hund är 1 år, är din hund ung och fortfarande väldigt “unghundig” rekommenderar jag snarare unghundskursen. 

Hundflax

0704 - 82 52 45

info@hundflax.se

Facebook

Instagram

Hundkurser Viskafors Borås